e-mail: info@3tivi.com | Viber & WhatsApp: +32 487 272 686

Информация

Как се ползва Timeshift:

Таймшифтът позволява на потребителя да се връща назад във времето за каналите, за които тази функция е пусната, както и да сваля на USB-диск записани предавания.

Тези канали са маркирани с икона „часовник“.

Съществуват два начина за използване на таймшифт:Различните канали се пазят за различен интервал от време между 72 и 24 часа.

Пауза и превъртане в режим „цял екран“:

Докато гледате телевизия на цял екран, можете да натиснете бутон „Пауза“ на дистанционното, за да спрете предаването в избран от вас момент, или бутон „Назад“ за да се върнете назад във времето. При натискането на бутон „Назад“ или „Напред“, се появява информационна лента с изписан час. Докато лентата е на екрана, можете с цифрите от дистанционното да въведете точен час, до който искате да се върнете – например ако въведете 203015 ще се позиционирате в 20 часа, 30 минути и 15 секунди.

Списък със записани предавания:

Трябва да сте в режим „малък екран“, в който в десния край на екрана се вижда телевизията, а в левия – списък с каналите

От този режим със стрелка надясно влизате в програмата на избрания канал, а с бутон „Info“ – в графичната програма. И в двата случая принципът на работа е еднакъв. Предаванията, които могат да се гледат или записват, са отбелязани с оранжева точка над цифрите, показващи часа. Избраното предаване се пуска с бутон „OK“, или се записва на USB-диск с жълтия бутон „Свали“.

 
Заключени програми

Програмите за възрастни са изнесени в отделна секция, която е заключена с парола за родителски контрол.

Първоначално паролата е 0000. Моля, сменете я от меню „Настройки“

Освен каналите в секция „за възрастни“, можете да заключите произволен друг канал. Отидете върху него в режим „малък екран“ и натиснете бутона „App“ на дистанционното. Въведете паролата. Пред името ще се появи знак „катинар“ и в този канал ще може да се влиза само с парола. За да отмените заключването, натиснете отново бутона „App“.

Заключените канали не могат да се превключват с бутоните „+“ и „-„, те могат да се избрат само от режим „малък екран“.

  • За да използвате услугата е необходимо да имате интернет свързаност.
  • В цената не влиза устройството, възможно е да активираме ваш или да си закупите online.
  • Цената е за активация на едно устройство.
Close Menu