Устройства

При избора на set-top-box устройство трябва да се ръководим главно от това за какво ще го използваме. Всички търсим перфектният вариант, но всяко устройство има своите плюсове и минуси и трябва да преценим какъв компромис да направим в конкретния случай.

Има устройства с възможност за WiFi свързаност. Ние не ги препоръчваме поради възможната нестабилност на HD каналите и съответно възможни прекъсвания. Разбира се, ако обстоятелствата не позволяват друг вариант, може да ползвате устройство с WiFi.

Препоръчваме ви следните устройства

MAG 256

MAG256 е Set-Top Box решение с нов чипсет STiH301. Използва HEVC технология за предоставяне на висококачествено видео с по-голяма скорост. Благодарение на усъвършенстваните възможности на MAG256 е възможно да се възпроизведе видеото с качество до Full HD и да се използват приложения, които изискват много ресурси.

Цена: 69 евро

MAG 322

MAG322 е мощен приемник, съдържащ високопроизводителен процесор на чипсет BCM75839 и 512MB RAM. Това е оптималното решение ако се чудите какво да изберете. Вие можете да се насладят на най-високото качество на видео и звук с HDMI 1.4b и S / PDIF (опция) изходи. Поддръжката на HEVC ще намали значително натоварването ви в мрежата.

Цена: 69 евро

MAG 324

MAG324 е приемник основан на чипсет на Broadcom, който поддържа HEVC компресия. Това устройството работи бързо и с минимално натоварване на мрежата. Чрез HDMI 1.4b изход, можете да се насладите на висококачествено видео. Нов дизайн на устройството и дистанционното управление, което я прави по-ергономична и по-лесна за използване.

Цена: 89 евро

MAG 410

Устройството работи на Android OS и напълно отговаря на най-строгите изисквания на IPTV / OTT пазара. Захранен е от четириядрен процесор Cortex-A53 и се доставя с 2 GB RAM и 8 GB Flash на борда, които му позволяват лесно да възпроизвежда и съхранява видео с висока резолюция. Има 3 USB порта и вграден Wi-Fi модул.

Цена: 79 евро

MAG 424

MAG424 има 1 GB оперативна и 8 GB флаш памет, което е достатъчно добро за възпроизвеждане и съхранение на висококачествено видео. MAG424 възпроизвежда HEVC-компресирани файлове, което означава, по-ниско мрежовото натоварване, дори и при 4K съдържание. Устройството работи на Linux OS

Все още не е пуснат на пазара

Всички устройства можете да закупите от електронни магазини, като Ebay, Amazon, Cdiscount, Мagboxesstore и други

  • За да използвате услугата е необходимо да имате интернет свързаност.
  • В цената не влиза устройството (set-top-box), възможно е да активираме ваше или да си закупите online.
  • Цената е за активация на едно устройство. За всяко следващо има отстъпка.